CÉGÜNKRŐL

   
                 

 

Cégünk a CAMEO Plus Kft. a Cameo Kft  továbbfejlesztéseként 2010-ben alakult. Miként az utód neve tükrözi, egy a piaci igényekhez jobban alkalmazkodó flexibilis céget kívántunk létrehozni, amely a kereskedelmi tevékenységen túlmenően, a szoros partneri kapcsolat fenntartása segítségével a felméréstől a betanításig kulcsrakész megoldást kínál megrendelőinek. Vállalkozásunk tevékenységi köre a kül- és belkereskedelmi, fővállalkozási, tanácsadási, oktatási és szerviz tevékenységeket öleli fel.

Értékesítésünk szerződött telepítői és viszonteladói hálózaton keresztül bonyolódik, míg a garanciális és fizető szerviz szolgálatot partnerszervizünk végzi. A CAMEO Plus Kft. több külföldi gyártó képviseletét látja el, ezek közül a legfontosabbakkal, mint pl. a SANYO CCTV, TOKINA, VIDEOTEC, Misumi cégekkel közvetlen- a Qnap, Hikvision Spacecom gyártókkal  közvetett partneri kapcsolatban állunk.

A japán gyártókkal való kapcsolat megalapozta és a mai napig meghatározza a minőség iránti elkötelezettségünket. Kínálatunkat a SANYO termékcsoport köré építettük fel, egyrészről kibővítve, másrészről technikai és kereskedelmi alternatívát nyújtva partnereink számára. Termékválasztékunkat és partneri kapcsolatainkat folyamatosan fejlesztjük, célunk átfogó, minőségi elemekből álló kínálatot és magas színvonalú szakmai támogatást biztosítani. Minden termékünkhöz a nevünket adjuk, a kiválasztás, telepítés és üzemeltetés minden fázisában támogatjuk munkájukat. Szervizünk sikerrel javítja az elöregedett készülékeket is! Referenciáink között bankok, bevásárlóközpontok, közintézmények, pályaudvarok, magas biztonsági fokozatú ipari létesítmények és szolgáltatók szerepelnek.

Ecsedi Ákos - ügyvezető igazgató
   
                 
                 
                 

KEZDŐOLDAL | CCTV |  HDCCTV  |  NIELSEN KELLERMAN  |  CÉGÜNK  |  SAJTÓ  |  KAPCSOLAT

                 

Copyright (c) 2011. CAMEO Plus KFT. Minden jog fenntartva.