CCTV ÜZLETÁG

   
                   
           

 

     
 

FORGALMAZOTT TERMÉKEK KÖRE

A zárt láncú televíziós technika (CCTV) termékei. Erről a szakterületről több külföldi cég képviseletét látjuk el, ezek közül  a SANYO CCTV, TOKINA, Videotec, QNAP cégekét disztribútori  jogok alapján.  Az említett termékek magas műszaki színvonalú,  kiválasztásukban, telepítésükben, kezelésükben  szakirányú ismereteket igénylő készülékek.

 
                   
 

ÉRTÉKESÍTÉS

A  képviseleti jogok  területi hatálya Magyarország. Az értékesítés raktárkészletből, minta után, illetve katalógusból  történik, közvetlenül a végfelhasználók, vagy közvetett módon  szerződött, illetve szabadúszó viszonteladókon keresztül.

 
                   
 

ÁRAINK

A  letölthető, vagy árlistánkban szereplő árak  tájékoztató jellegűek,  érvényességük  a jelölt határidőig, vagy  visszavonásig tart. A termékek és az igényelt  többletszolgáltatások  együttes árát a   Megrendelés Visszaigazolásban közöljük. A közölt listaárak nettó nagykereskedelmi darabárak, amelyek tartalmazzák magát a terméket, egyedi gyári csomagolást, közúti vagy vízi szállítási költségeket a CAMEO Plus Kft. telephelyéig, és a  kereskedelmi törvények által  előírt szolgáltatásokat. Az áru ellenértékeként az átadási ár kerül számlázásra, amely a listaárak esetleges kedvezményekkel csökkentett-, az igényelt  többletszolgáltatással  növelt összege + ÁFA.

 
                   
 

FIZETÉSI FELTÉTEL

Függvénye az  áru és szolgáltatás értékének, jellegének és a partnerkapcsolatnak

  1. Postai utánvét - átadási ár + postai szállítási költség + ügyintézés költségei
  2. Átutalás - 8 banki munkanap az áru átvételét követően (kizárólag szerződött partnerek vagy törzsvásárlók részére)
  3. Egyedi - szerződés vagy egyedi elbírálás esetén

 
                   
 

FIZETÉSI HATÁRIDŐK

A minőségi és mennyiségi átadás  a CAMEO Plus  Kft. telephelyén történik. Az alábbi lehetőségeket a megrendelés visszaigazolásában feltűntetjük

  1. Azonnali - a raktárkészlet erejéig, igénybejelentés sorrendjében
  2. Határidős - árlistán szereplő termékekre 4-6 hét közúti-, 1-2 hét  légi szállítás esetén, mely feláras
  3. Egyedi - "Megrendelés Visszaigazolás" szerint

 
                   
 

GARANCIA – JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK

Rendeltetésszerű használat mellett a CAMEO Plus Kft., mint a SANYO biztonságtechnikai termékek magyarországi disztribútora az általa forgalomba hozott SANYO gyártmányú készülékekre 24 hónap gyártói garanciát biztosít. A szakismereti hiányosságokból  származó károkért garanciális és egyéb felelősséget nem vállalunk.

 
                   
 

TERMÉKTÁMOGATÁS – ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Partnereinket  ellenérték nélküli tanácsadással,   3 napos újraválasztási lehetőséggel*, ellenérték fejében  termék és rendszerkölcsönzéssel, oktatás és bemutató szervezéssel segítjük.

* a termék hibátlan gyári állapota és csomagolása esetén

 
                   
 

EGYEBEK

Honlapunkon közölt információkon túl is szívesen állunk rendelkezésükre, műszaki és értékesítési kérdésekben telefonon a (06 1) 215 5583 telefonszámon, vagy e-mail útján.

   
                   
 

   
                   
                   
                   

CAMEO  PLUS | CCTV KEZDŐLAP|  CCTV FULL HD  |  CCTV KAMERA  |  CCTV RÖGZÍTŐ  |  CCTV MONITOR  |  CCTV EGYSÉGEK  |  CÉGÜNK  |  SAJTÓ  |  KAPCSOLAT

                   

Copyright (c) 2011. CAMEO Plus KFT. Minden jog fenntartva.