KEDVES VÍZEN JÁRÓK!

Ez az oldal azoknak a vadvizek és evezőspályák szerelmeseinek, sportolóknak és ambiciózus amatőröknek szól, akik szeretik a technikai kütyüket és szeretik ismerni saját teljesítményüket. Legyen a győzelem, vagy csak a haladás öröme a cél, megtaláljátok ezen az oldalon mindazokat az eszközöket, amelyekkel jobban, gyorsabban vagy tovább hajthatjátok hajóitokat.

   Nielsen Kellermann - 2011 katalógus

                                          letöltés (PDF 6,1MB)

A Nielsen Kellermancég mintegy 30 éve tervezi, gyártja és forgalmazza vízálló elektronikus mérőeszközeit a szabadtéri vízi szabadidő és versenysportok ezen belül elsősorban az evezés, kajakozás és kenuzás számára. Kínálatának gerincét az Interval 2000 intelligens stoppercsalád, a StrokeCoach csapásszámmérő a SpeedCoach sporthajó sebességmérő és végül a Kestrel szélsebesség mérők képezik. Az amerikai székhelyű cég különös gondot fordít mind a mai napig a tervezés és összeszerelés minőségére az eszközeik megbízhatóságára és a gyártmányaik utóéletére. Erőfeszítéseik eredményét jelzi vezető helyük a hasonló eszközök piacán.

 

KÖSZÖNTŐ

 
           
 

Saját tapasztalatom alapján mondhatom, hogy ezek az eszközök nem egyszerűen a csapásszámot, a hajó pillanatnyi- és átlagsebességét, a megtett távolságot mérik, hanem valóságos személyi edzőként funkcionálnak. A hajó mindenkori sebessége a sportoló szeme előtt egy olyan azonnali visszacsatolást, önellenőrzési lehetőséget ad, amire még a legszorosabb edzői, sportolói együttműködés sem képes. Az evezős minden időpillanatban szembesülhet saját teljesítményével, vagy a technikai változtatások objektív hatásával, amely felbecsülhetetlen értékű az önfejlesztő képességgel rendelkező, ambiciózus versenyzők számára.  Nagyon fontos, hogy a GPS-el szemben a műszer a sebességet a vízhez méri, így a mért sebesség értékek függetlenek a víz folyásától, nem szükséges kiépített állóvizes pálya a hiteles mérésekhez!

       
   

 

       
             

Copyright (c) 2011. CAMEO Plus KFT.. Minden jog fenntartva.